Rixons Orkester
OM RIXONS MUSIKEN BILDARKIV AFFISCHERING KONTAKT


OM RIXONS

Rixons orkester består av Svenne och Lasse från trakterna mellan Halmstad och Ljungby.

Vi spelar vid alla slags tillfällen - Danskvällar och fester såsom teckningsfester födelsedagsfester bröllop idrottsfester firmafester invigningar föreningsfester logdanser trädgårdsfester marknadsdanser och Underhållningsmusik-tillfällen. Vi spelar också på trivsel- och motionsdans.

På repertoaren finns allt från 60-70 tals-dansmusik till modern dansmusik - foxtrot - bugg – rock - även någon gammaldans och mycket annat. Musiken är glad medryckande dansvänlig och härlig både att dansa och lyssna till. Vi försöker under kvällen att anpassa vår repertoar till publiken.

På fester underhåller vi med soft musik när gästerna kommer samt ackompanjerar till bordsvisor och åt gäster som vill framföra hyllningssånger m.m. Vid maten spelar vi ganska mycket instrumentalt bl.a. gitarrlåtar men även musik med sång och håller då volymen på en behaglig nivå. Vi spelar sedan dansmusik till kvällens slut.

Vi spelar även underhållningsmusik vid tillfällen då det behövs och har då en särskild repertoar för det. Vid jultid underhåller vi även med julmusik.

Vår sång ( två sångare och instrumentalister ) och alla övriga instrument tillsammans med modern teknik gör att vi har ett modernt sound och låter som en fem-mans orkester och kanske mer.

Vi har lång erfarenhet och är i det närmaste specialister på alla slags fester - dans och underhållningsmusik och har en perfekt blandad musik för alla tillfällen.

Ring oss gärna om ni vill veta mer och för bokning av orkestern.
    © RIXONS ORKESTER. Ljungby Tel. 070–530 24 62. E-post: rixons@live.se Producerad av OJ